Mai Multe Vizualizări
Un snack din sorg bio, o cereală încă puțin cunoscută, fără gluten, combinată cu semințe întregi de cânepă pentru o experiență nutrițională interesantă și gustoasă.
Rondele delicioase cu sorg bio pentru cei care sunt intoleranți la gluten.
Rondelele reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei.
Stiati ca rondeaua este unicul aliment obtinut direct din cereale doar prin presare mecanica la cald? Prin acest procedeu mecanic se pastraza toti nutrientii cerealelor utilizate.
Sunt perfecte ca o gustare rapida sau pentru a inlocui produse coapte precum painea, grisinele, focaccele etc. Usoare, crocante si bogate in fibre, aceste rondele contin doar ingrediente de origine vegetala si organica; fara gluten.
Excelent și dimineața cu creme dulci, ciocolată tartinabila.
Sursa de fibre: mențiunea nutrițională este permisă atunci când produsul finit are un conținut de cel puțin 3 g la 100 g sau 1,5 g la 100 kcal de fibre dietetice.
Produs in | Italia |
---|---|
Gramaj: | 120g |
Ingrediente | *Sorg bio (89.8%), *seminte nedecorticate de canepa (10%), sare. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1689kj / 399kcal Grasimi: 2.9g (din care grasimi saturate: 0.4g) Carbohidrati: 80g (din care zaharuri: 0.4g); Fibre: 3.5g Proteine: 11g Sare: 0.2g |
Caracteristici | Fara gluten Sursa de fibre |
Certificari |
Agricultura UE/non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473 Organism de control autorizat de MiPAAFT IT BIO 014 |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. departe de lumina solara directa. |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă