Mai Multe Vizualizări
Mix-ul pentru Tiramisu S.Martino fără gluten vine in ajutorul celiacilor pentru a prepara în mod ușor și rapid tradiționalul desert italian, din care se obtin 8 porții.
Este un desert ce se serveste cu lingura, gustos, care nu necesită coacere. Un dulce, sub forma unei creme moi care combinata cu piscoturi, vă permite să creați un desert delicat cu aromă de cappuccino. Decorat cu un pic de cacao, va fi potrivit pentru un final plăcut al meselor in familie.
Caracteristici: Pachetul potrivit pentru prepararea a 8 porții, conține o pungă de preparat pentru cremă, preparatul pentru cappuccino în care să se înmoaie biscuiții și punga de cacao pentru a fi presata deasupra la final.
Produsul nu conține gluten.
Curiozitate: Originile Tiramisu-lui, un desert foarte popular în toată țara noastră, sunt foarte incerte, întrucât atât regiunea Toscanei, Piemonte, cât și Veneto își revendică „paternitatea”. De-a lungul timpului, s-au avansat diverse ipoteze, iar ultima cea mai acreditată este că i se atribuie o origine friulă. Povestea spune că prima rețetă a Tiramisu a fost inventată de familiile țărănești după zilele lungi petrecute pe câmp.
Pachetul conține 1 pungă de amestec de desert crema de 135g, 1 pungă de 25g amestec de cappuccino și 1 pungă de 10g cacao degresată. Cu un singur pachet se obtin 8 porții.
Pentru preparare avem nevoie de piscoturi si 500ml de frisca proaspata.
Mod de preparare: Se toarnă conținutul pungii mari intr-un castron, se adaugă 500 ml de smântână proaspătă și se bate amestecul cu mixerul timp de aproximativ 2 minute. Se dizolvă conținutul pungii cu cappuccino în 250 ml de apă. Inmuiati piscoturile in capuccino și aranjați-le în 8 căni sau într-o singură tava. Se toarnă puțină cremă peste ele și se alternează straturile de piscoturi cu crema până se termină ingredientele. La final, printr-o strecuratoare, presărați pudra de cacao conținută în punga mică și acoperiți complet desertul. Puneți în frigider pentru aproximativ 10 minute.
Pret promotional valabil in perioada 12.11.2024 - 01.12.2024.
Oferta valabila in limita stocului disponibil.
Termen de valabilitate produs 05.12.2024.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Contine lapte. Poate contine urme de soia si derivatii sai. |
Gramaj: | 170g |
Ingrediente | Preparat pentru cremă de patiserie 135g: zahăr, lapte praf degresat, amidon modificat (din porumb și cartof), frisca pulbere, amidon de cartofi, amidon de porumb, aroma naturala de vanilie, coloranți: annatto, curcumină. Preparat pentru Cappuccino 25g: lapte praf degresat, zahăr, cafea instant, sirop de glucoză, proteine din lapte, lactoza, grăsime rafinată de nucă de cocos, stabilizator: E340ii. Cacao cu conținut scăzut de grăsimi 10g: cacao cu conținut scăzut de grăsimi (regulator de aciditate: carbonat de potasiu). |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie*: Valoare energetica: 1402kj / 338kcal, Grasimi: 27g (din care acizi grasi saturati: 19g), Carbohidrati: 20g (din care zaharuri: 16g) Fibre: 0.9g Proteine: 4,4g, Sare: 0,15g. *preparat conform instructiunilor utilizand 500ml de frisca proaspata si piscoturi (savoiardii). |
Caracteristici | Fara gluten, Fara coacere, Fara grasimi hidrogenate. |
Modalitate de utilizare | Se toarnă conținutul pungii mari intr-un castron, se adaugă 500 ml de smantană proaspătă și se bate amestecul cu mixerul timp de aproximativ 2 minute. Se dizolvă conținutul pungii cu cappuccino in 250 ml de apă. Inmuiati piscoturile in capuccino și aranja |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă