Mai Multe Vizualizări
Preparatul pentru budinca S.Martino de îndulcit, cu aromă de ciocolată și Gianduia este un desert excelent, cu o consistență cremoasa, care poate fi preparat cu orice tip de lapte sau bautura vegetala.
Poate fi savurat ca gustare sau la sfârșitul mesei.
Delicat, original, poate fi servit cu orice ocazie, chiar și cel mai special.
Caracteristici: Este un desert ce se serveste cu lingura, o reteta rafinata, dar in acelasi timp usor si rapid de facut; pentru preparare este necesar să adăugați numai lapte și zahăr. Cu un pachet veți obține 8 porții care pot fi servite și în versiunea călduță într-o ceașcă.
Produs fără gluten inclus în Manualul AIC, o listă de produse potrivite pentru dieta fără gluten.
Pachetul conține 2 pungi cu preparat de budincă a câte 48 g fiecare. Cu tot pachetul de preparat se pot obtine 8 porții (4 porții pe punga).
Mod de preparare: Se toarnă conținutul unei pungi și 3 linguri de zahăr (sau o cantitate echivalentă de îndulcitor alternativ) într-o cratiță. Adăugați treptat o jumătate de litru de lapte sau bautura vegetala, dizolvându-se bine pentru a evita cocoloașe și fierbeți timp de 3 minute, amestecând continuu. Se toarnă într-o forma sau mai multe forme, umezite cu apă sau lichior și se lasă să se răcească complet înainte de a o răsturna. Budinca poate fi servită și caldă într-o ceașcă. Se păstrează la frigider.
Sfaturi utile: înainte de a servi budinca, decorați cu frișcă și alune prăjite tocate.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de soia si derivatii sai, lapte si derivatii sai. |
Gramaj: | 96g |
Ingrediente | Amidon de porumb, cacao, dextroză, sare, arome naturale. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie*: Valoare energetica: 513kj / 122kcal, Grasimi:3.6g (din care acizi grasi saturati: 2.3g), Carbohidrati: 19g (din care zaharuri: 12g) Fibre: 0.7g Proteine: 3,0g, Sare: 0,16g. *preparat conform instructiunilor utilizand lapte integral si zahar. Un plic este pentru 4 portii, de cca 148g. |
Caracteristici | Fara gluten De indulcit |
Modalitate de utilizare | Se toarnă conținutul unei pungi și 3 linguri de zahăr (sau o cantitate echivalentă de îndulcitor alternativ) într-o cratiță. Adăugați treptat o jumătate de litru de lapte sau bautura vegetala, dizolvându-se bine pentru a evita cocoloașe și fierbeți. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă