Mai Multe Vizualizări
Preparatul bio pentru waffe si clatitede la Baule Volante este un produs alimentar fără gluten, pe bază de ingrediente organice.
Premixul pentru clatite si vafe fara gluten este ușor de utilizat, este ideal pentru gătitul deserturilor tradiționale, dar și vegane: pentru vafe și clătite, potrivite pentru fiecare stil de viață și dietă. Un preparat gustos pentru a crea clătite și vafe fără gluten, excelent ca gustare delicioasă și care pot fi ulterior umplute cu creme de vanilie, ciocolata sau fructe, după bunul plac.
Mod de preparare
Clatite clasice: pentru 10-12 clatite. Continutul pachetului se amesteca cu 3 oua si 300ml de lapte pana cand se formeaza un aluat omogen, fara cocoloase. Pentru o clatita se toarna cca. 2-3 linguri din compozitie intr-o tigaie incinsa. Se coc pe o parte si apoi pe cealalta, pentru cateva minute.
Clatite vegane: continutul pachetului se amesteca cu 300ml lapte de soia (sau alta bautura din cereale), 200g iaurt de soia pana cand se formeaza un aluat omogen.
Vafe clasice: continutul se amesteca cu 2 oua (batute in prealabil), 75g unt moale,100ml lapte si 80g zahar, apoi se adauga inca 100ml de lapte pana cand se obtine un aluat omogen. Se incinge aparatul de vafe, se unge cu putin unt si se adauga 3-4 linguri din compozitie in mijlocul aparatului si se lasa la copt timp ca. 4 min (in functie de aparat).
Vafe vegane: pentru 5-6 vafe aveti nevoie de un pachet din preparat, 1 plic inlocuitor de oua, 75ml ulei de floarea soarelui, 200ml bautura vegetala, 80 g zahar. Se amesteca mixul pentru clatite si vafe cu 100 ml lapte vegetal, si se amesteca bine cu un tel. Aloi se adauga incet restul de 100ml de lapte vegetal, pana se obtine o compozitie omogena. Pentru o vafa se toarna cca. 2-3 linguri din compozitie, se coc pe o parte si apoi pe cealalta, pentru cateva minute.
Serviți vafele sau clatitele asezonate cu zahăr pudră, fructe proaspete, înghețată, smântână sau sos de mere, de ciocolata, după preferinte.
Descoperiti retete complete pe blogul biomania.ro
Produs in | Germania |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de fructe in coaja si seminte de susan. |
Gramaj: | 200 g |
Ingrediente | *Făină de orez, *făină de orez integral, *amidon de tapioca, *praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu, amidon de porumb), sare de mare. *ingrediente din agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie*: Valoare energetica: 1520kj/358kcal; Grasimi: 1.1g (din care grasimi saturate: 0.4g), Carbohidrati: 79g (din care zaharuri 0,1g) Fibre: 1.9g, Proteine: 7.1g, Sare: 0,65g. *de produs sub forma de pulbere |
Caracteristici | Fara gluten |
Certificari |
Agricultura UE/ non UE Certificat ecologic DE-OKO-007 |
Modalitate de utilizare | Se prepara intr-o tigaie larga cu un strop de ulei de masline. Se gateste timp de 1 minut la foc moderat. Se amesteca cu 450ml apa turnata treptat, si se prepara timp de 15 minute. |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de lumina. |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă
Vă recomandăm:
-
-50%Produs fara gluten
Preț normal: 21,49 RON
Preț Special: 10,75 RON
(-9,03 RON)