Mai Multe Vizualizări
Graul de tip Spelta are un continut mai mare de grasimi decat graul comun, contine Thiocyanat, ceea ce ii confera un efect vitalizant, de stimulare a imunitatii, are un continut ridicat de vitamine, de substante minerale, de acizi grasi nesaturati, indeosebi de acid linoleic.
Paste bio Tagliatelle de spelta sunt obtinute numai din soiul triticum (cel care face paste bune, care rezista la gatit), provenind direct din camp pana la furculita.
Pastele din spelta sunt cel mai greu de lucrat pentru că spelta este mereu diferită, depinde de anotimp... așa se spune că spelta este o cereală străveche, potrivită și pentru cei care au probleme să digere pastele tradiționale. Cel cultivat de fermierii din lanțul de aprovizionare IRIS este cel mai bun grau spelta pentru a obtine paste. Aceste paste se pot savura cu toate tipurile de sosuri, în special cu ragù clasic.
Mod de preparare: Se fierb in putina apa sarata conform timpului indicat, se scurg si se condimenteaza dupa gust.
Timp de fierbere: 8-9 minute.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de oua, soia si mustar. Produsul contine gluten. |
Gramaj: | 250g |
Ingrediente | *faina din spelta (Triticum Dicoccum) *ingrediente de agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1521kj / 359kcal, Grasimi: 1.5g (din care grasimi saturate: 0,5g), Carbohidrati: 76g (din care zaharuri: 2.1g), Fibre: 3.4g Proteine: 12g, Sare: <0,01g. |
Caracteristici | Din faina semi-integrala de spelta |
Certificari |
Agricultura Italia Certificat ecologic IT BIO 006, operator controlat N C 300 |
Modalitate de utilizare | Timp de fierbere: 5-6 min. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | A.S.T.R.A Bio |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă