Mai Multe Vizualizări
Descriere: Orezul roșu thailandez este o varietate de orez brun din est. Bobul are o formă lungă și conică și se caracterizează prin aroma sa inconfundabilă. Coaja roșie și inima albă fac din orezul roșu thailandez o cereală unică pentru prepararea felurilor de mâncare, atât ca aspect, cât și ca aromă. Orezul rosu thailandez se caracterizează printr-un bob lung și aromă intensa, tipice soiurilor orientale de orez.
Cultivat în Thailanda, în întinderi verzi imense protejate, orezul roșu bio Fior di Loto este apoi ambalat în Italia.
Rețete de orez roșu:
Utilizarea orezului roșu thailandez în bucătărie este deosebit de apreciată la prepararea a numeroase rețete, atât vegetariene, cât și non-vegetariene. Delicios în prepararea orezului cu dovlecei și mentă, orezul thay este foarte utilizat în prepararea salatelor gustoase de vară, care, prin adăugarea de roșii și ton proaspete, vă vor permite să creați feluri de mâncare incredibil de gustoase. Iar pentru iubitorii de bucătărie usoara, încercați un fel de mâncare foarte simplu de orez roșu cu o strop de ulei de măsline extra virgin și Parmigiano Reggiano, un fel de mâncare simplu, dar cu adevărat hrănitor!
În cele din urmă, orezul thailandez este potrivit pentru prepararea a numeroase feluri principale; precum chiftele și burgerii de cereale, cu humus de avocado, un fel de mâncare iubit atât de bucătăria vegetariană, cât și cea vegetariană.
Proprietățile orezului Rosu thailandez:
Bogat în fibre și săruri minerale, orezul roșu se remarcă prin cantitatea bună de fosfor și magneziu conținute în el. O sursă de carbohidrați, consumul său garantează o cantitate bună de proteine vegetale. Bogat în antioxidanți, promovează controlul corect al nivelului de colesterol din sânge. Aportul său acționează pentru menținerea nivelului scăzut al glicemiei, contribuind la reducerea riscului de obezitate. Acesta este motivul pentru care orezul Thai Fior di Loto este considerat un adevărat superaliment.
Ambalat intr-o atmosferă protectoare.
Timpii de gătit a orezului:
Orezul brun roșu thailandez simplu are un timp de gătit mediu spre lung. Este nevoie de 35 până la 40 de minute pentru a obține un orez delicios.
Mod de preparare: Clătiți orezul și puneți-l pe aragaz într-o oală cu volumul dublu de apă. Timpul de gătit este de aproximativ 35/40 minute. Doza pentru o persoană este de aproximativ 70-100 grame.
Produs in | Thailanda |
---|---|
Gramaj: | 500g |
Ingrediente | *Orez integral rosu thai bio
*ingrediente de agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1529kj / 361kcal, Grasimi: 1,9g (din care acizi grasi saturati: 0,5g), Carbohidrati: 77g (din care zaharuri 1,2g), Fibre: 1,9, Proteine: 7,5g, Sare: 0,02g. |
Caracteristici | Orez Integral |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 007, operator controlat nr. 7345 Organism de control autorizat de MiPAAF IT BIO 007 |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de caldura si de lumina solara. Ambalat in atmosfera protectoare. |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă