Mai Multe Vizualizări
Cu Mixul pentru Pizza, instant și fără gluten, puteți obține, într-un mod simplu și rapid, o pizza delicioasă, cu consistență moale.
Este un preparat pulbere cu crestere rapida.
O pizza delicioasă, la înălțimea celor mai bune pizzerii, pentru a fi făcută rapid și ușor datorită dospirii instantanee; pachetul conține o pulpă delicioasă de roșii de înaltă calitate și un plic de oregano. Ingredientele utilizate sunt selectate cu atenție, nu conțin coloranți, conservanți și organisme modificate genetic.
Produs potrivit pentru persoanele intolerante la gluten, celiaci și non-celiaci (sensibilitatea la gluten = sensibilitatea la gluten non-celiacă) și recunoscut ca aliment fara gluten de către Ministerul Sănătății din Italia.
O porție de pizza fără gluten S.Martino oferă o cantitate redusă de grăsimi saturate și colesterol. Este bogată în fibre solubile de Psyllium care contribuie la îmbunătățirea sănătății intestinului, dă un sentiment de sațietate, important în controlul greutate și ajută la menținerea nivelului de colesterol plasmatic și de zahăr.
Se poate consuma la orice oră a zilei, pentru prânz sau cină, pentru a înlocui primul fel de mâncare sau ca un singur fel dacă adăugați mozzarella.
Alte câteva sfaturi: Pregătiți pizza „roșie”, fără mozzarella și dacă doriți să adăugați legume la grătar și ulei de măsline extra virgin la sfârșitul gătitului, în acest fel veți îmbunătăți digestib:ilitatea pizza și o puteți consuma și cu 2 ore înainte de o activitate sportivă de anduranță. cum ar fi alergarea, ciclismul, schiul de fond sau înainte de un joc sau antrenament intens.
Pachetul conține:
- 1 pungă de 250 g amestec de pizza,
- 1 cutie de 210 g pulpă de roșii
- 1 pliculeț de oregano.
Cu un pachet obțineți aproximativ 4 porții.
Mod de utilizare: Cuptorul cu ventilatie se încălzește în prealabil la 200 °C. Se foloseste o oala/vas cu diametrul de 26/28 cm, unsa cu putin ulei. Puneți conținutul amestecului de pizza într-un bol, adăugați 170 ml de apă și 2 linguri de ulei. Mai întâi se amestecă cu o furculiță, iar apoi cu degetele până când aluatul devine neted si se poate modela. Se presează în tigaia pentru pizza. Întindeți sosul de roșii peste blat. Adăugați oregano, un vârf de sare și 2 linguri de ulei. Se coace pe gratarul din mijloc al cuptorului pentru aproximativ 25 de minute.
Câteva sfaturi: dacă doriți o pizza si cu alte ingrediente (mozzarella, legume, etc ...) adăugați aceste topping-uri cu 10 minute înainte de sfârșitul timpului de coacere.
Produs in | Italia | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Alergeni | Poate contine urme de soia si derivati, lapte si derivati, nuci. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gramaj: | 460g | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingrediente | 1Plic amestec de baza pentru pizza - (249,5 g): amidon de grâu deglutinat, făină de orez, amidon de cartofi, lapte praf degresat, agenți de creștere: difosfat, carbonat acid de sodiu; amidon, fibra de semințe de psyllium, sare, agent de îngroșare: gumă de xantan. 1 cutie cu Roșii tocate - 210g (45,6%): roșii (99,8%), sare - origine rosii ITALIA 1 plic de Oregano - 0,5g (0,1%): oregano. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Declaratie nutritionala |
* Preparat conform instructiunilor folosind apa, ulei de masline si sare. Produsul permite obtinerea a aproximativ 4 portii de 128g fiecare. **Aportul de referinta a unui adult (840kj/2000kcal) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Caracteristici | Fara gluten | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă