Mai Multe Vizualizări
Miso este un aliment bogat in proteine si enzime vitale.
Miso Onozaky are o savoare delicata, putand fi adaugat tuturor preparatelor culinare.
Miso bio din orz de la La Finestra sul Cielo este ideal pentru fi a adaugat in supe si tocane la finalul prepararii. Nu se recomanda ca dupa ce ati adugat miso sa mai fierbeti preparatul. Miso Onozaky are un continut mare de orz, care, alaturi de prepararea in abur a boabelor de soia, fermentarea in butoaie de cedru, confera o savoare delicata produsului, potrivita pentru toate anotimpurile si toate preparatele culinare.
Puteți adăuga o lingurita de miso, trei de tahini și un pic de otet de orez sau suc de lamaie pentru un sos rapid, numai bun pentru salatele din legume. Nu adăugați sare.
Pentru a-si pastra proprietățile, miso nu trebuie pasteurizat, deoarece pasteurizarea neutralizează lactobacili, si astfel se diminueaza efectul benefic. Eventualul aspect al unei pojghite transparente aflata la suprafata produsului este data de prezenta unui aminoacid (tirosina) care apare in miso fermentat natural.
Acesta este un produs artizanal, nu este pasteurizat.
Produs in | Japonia |
---|---|
Alergeni | Produsul contine gluten, poate contine urme de fructe in coaja, arahide |
Gramaj: | 300g |
Ingrediente | *Orz (38%), *soia (35%), sare de mare, apa, koji (Aspergillus oryzae). *ingrediente din agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 768 kj /183 kcal Grasimi: 5.9g (din care grasimi saturate 1,1g), Carbohidrati: 19g (din care zaharuri 12g), Fibre: 4.9g, Proteine: 11g, Sare: 11g. |
Caracteristici | Nepasteurizat. Vegan |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 7922 Certificat VeganOk |
Modalitate de utilizare | Adaugati la finalul prepararii in supe, fara a mai fierbe. Sau combinati 1 lingurita de miso cu 3 de tahin, putin otet din orez sau lamaie pentru a obtine un sos delicios care poate fi adaugat peste legume sau salate. Pentru ca Miso este un produs sarat, |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va pastra la frigider. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă