Mai Multe Vizualizări
Gnocchi seamănă oarecum cu pastele, dar sunt preparaţi din cartofi şi au devenit unul dintre produsele emblemă ale bucătăriei italiene. Gnocchi se fierb în multă apă clocotită, cu sare, exact ca pastele. Pot fi serviţi cu sosuri variate: pesto, sosuri de roşii, sosuri albe, sos de smântână.
Mod de preparare:
1.Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti.
2.Alternativ, puteti praji gnocchi 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei sau unt, pana devin aurii. Se pot combina cu diferite sosuri făcute din roșii, brânzeturi, unt, smântână, cu ciuperci sau diferite legume.
Produs in | Italia |
---|---|
Gramaj: | 500 g |
Ingrediente | *cartofi rehidratati (70%) (apa, *fulgi de cartofi (*cartofi (99,9%), *extract de rozmarin)), *faina de porumb, *amidon din cartofi, *amidon din porumb, *faina de orez, sare, regulator de aciditate: acid lactic, turmeric. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 654kj / 154kcal, Grasimi: 0g (din care acizi grasi saturati: 0g), Carbohidrati: 36g (din care zaharuri: 0g), Proteine: 1,6g, Sare: 1,4g. |
Caracteristici | Fara gluten Vegan |
Certificari |
Agricultura UE/non UE Certificat ecologic IT BIO 007, operator controlat nr. B13E Vegan Ok |
Modalitate de utilizare | Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si rece. Nu perforati ambalajul. Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in termen de trei zile. Produsul este ambalat in atmosfera protectoare. Pastrare:intr-un loc uscat si racoros. |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă