Mai Multe Vizualizări
Fasolea negra bio este excelenta pentru inima, fiind o sursa de acid folic, vitamina B6 si magneziu.
Este bogata in antioxidanti care intarzie procesul de imbatranire, intaresc sistemul imunitar si ajuta la refacerea celulelor. Antioxidantii intarzie procesul de imbatranire a organismului, accelereaza refacerea celulara, intaresc sistemul imunitar si il sustin in lupta cu bolile.
Culoarea inchisa a acestui soi de fasole este data de pigmenti cunoscuti ca antocianine - sunt antioxidanti naturali foarte eficienti in lupta impotriva cancerului, se regasesc in fructele de padure, precum afinele, coacazele negre, murele, in varza rosie si orezul negru.
Fasolea neagra se situeaza in topul alimentelor bogate in magneziu, 1 cana de boabede fasole neagra asigura intre 15 - 30% din necesarul zilnic al unui adult.
Contine o sursa importanta de acid folic, vital pentru femeile insarcinate.
Reprezinta o sursa de proteine vegetale, explicat prin satietate, si nivelul de energie din organism ce se obtine prin stabilizarea nivelului de zahar din sange.
Este de asemenea, un combustibil pentru creier datorita prezentei antocianinelor, substante care-i confera culoarea neagra.
Cantitatea neta a produsului scurs: 240g.
Produs in | Italia |
---|---|
Gramaj: | 400 g |
Ingrediente | *Fasole neagra, apa. *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 526kj /125kcal, Grasimi: 0,8g (din care grasimi saturate: 0,2g), Carbohidrati: 18g (din care zaharuri: 0,5g), Fibre: 6,4g, Proteine: 8,2g, Sare: 0,05g. |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 009, operator controlat nr. 8535 |
Modalitate de utilizare | Se incalzeste la foc mic cateva minute. |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros. Dupa deschidere, se recomanda a se pastra la frigider intr-un recipient pentru alimente si a se consuma in 2 zile. |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă