Mai Multe Vizualizări
Drojdie specială, fără gluten, ideală pentru a prepara pizza delicioasă, tarte sarate, quiche și alte rețete.
Proprietati: este o drojdie instant, agent de crestere pentru produse sarate, ce va permite sa pregatiti in cateva minute o pizza delicioasa.
Drojdia S.Martino pentru pizza și plăcinte sărate este o drojdie instantanee și fără gluten. Este ideala pentru a prepara pizza gustoase, delicioase plăcinte sărate și alte rețete delicioase.
Pachetul conține 3 plicuri de câte 16 g fiecare. Fiecare plic se foloseste pentru 300 g de făină.
Recomandari de utilizare: Folosiți drojdia ca ultim ingredient, amestecând foarte bine aluatul. Apoi puneți într-un cuptor preîncălzit și deschideți-l doar la final.
Reteta Focaccia sarata S.Martino
Dificultate: ușorPregătire: 30 minutePorții pentru: 8 persoaneIngrediente:-250 g de făină de grau-50 g Amidon de cartofi BioSun S.Martino-sare de Himalaya-180 ml de apă-5 linguri de ulei de masline -1 plic de Drojdie S. Martino pentru pizza și plăcinte sărate Mod de preparare:Porniți cuptorul la 200 ° C. Se amestecă făina, amidonul, sarea și drojdia. Se adauga apa, cele 2 linguri de ulei si se amesteca pana se obtine un aluat omogen. Ungeți o tigaie pentru pizza cu 1 lingură de ulei, întindeți aluatul și presărați la uprafața 2 linguri de ulei. Se coace la cuptor pentru cca. 25 de minute. Această focaccia poate fi decorată cu măsline tocate / rozmarin / ceapă tocată care trebuie adăugate înainte de gătit.
Produs in | Italia |
---|---|
Gramaj: | 48g |
Ingrediente | Agenti de crestere: difosfat, carbonat acid de sodiu, amidon de porumb. |
Caracteristici | Fara gluten |
Modalitate de utilizare | Drojdia se va adauga ca ultim ingredient, amestecand bine aluatul. Cuptorul se incalzeste in prealabil si se va deschide doar la sfarsitul coacerii. |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros. |
Producator | CLECA S.p.A. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă