Produse macrobiotice

Produse macrobiotice

''Tradus din greaca , ''macro'' inseamna ''larg, cuprinzator', si ''bios'' inseamna viata. Termenul de macrobiotica este folosit pentru a descrie un mod de viata, cu o dieta simpla, echilibrata, care promoveaza sanatatea.


Dieta moderna, ce se bazeaza pe alimente procesate si sintetice, este mult prea bogata in grasimi animale, colesterol si grasimi vegetale intens rafinate, si este deficitara in hidrati de carbon, fibre, vitamine naturale si minerale. Extrem de bogata in sare, zahar si aditivi chimici alimentari, dieta moderna este un subiect supus criticii, din punct de vedere al calitatii si cantitatii nutritionale.


Dieta macrobiotica consta in: 50- 60% cereale integrale si produse din cereale integrale; 20-30% legume crescute local (si in masura posibilitatilor, organice, bio); 5 - 10% leguminoase si vegetale marine; 5- 10 5 supe; 5% condimente, inclusiv bauturi, peste. Michio Kushi , este considerat drept cea mai de seama autoritate din lume in acest domeniu. El a inceput studiul macrobioticii in urma cu mai bine de treizeci de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientari, George Ohsawa. '' din cartea Calea Macrobioticii - autor Michio Kushi

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 13-24 din 47 Rezultate

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 13-24 din 47 Rezultate