Bauturi vegetale bio&Lapte vegetal
Ce este bautura vegetala
O alternativa 100% vegetala a laptelui de vaca, bauturile vegetale bio din cereale, soia, migdale, nuca de cocos sunt in mod natural fara lactoza si fara colesterol. Fiind un aliment fara colesterol, fara lactoza si fara caseina (proteina din laptele de vaca), bautura vegetala constituie o alternativa chiar si pentru cei care nu sunt vegetarieni, dar care se confrunta cu diverse alergii si intolerante (de exemplu fara gluten, fara lactoza). Bauturile vegetale au un procent scazut de grasimi.
Beneficiile bauturilor vegetale
Este ideal pentru vegetarieni, dar si in perioada postului, fiind o adevarata bomba energetica, plina de calciu, minerale, dar si vitamine pretioase.
Din ce sunt obtinute bauturile vegetale
In functie de natura plantelor din care sunt obtinute, acestea pot fi: lapte din cereale (mei, ovaz, hrisca, spelta), din leguminoase (soia, mazare), din nuci (de cocos, caju, migdale), din pseudocereale (quinoa) sau diverse seminte (susan, canepa).
Ce substante nutritive contin bauturile vegetale
Calciu, minerale
Tipuri de bauturi vegetale
Cele mai cunoscute sunt bauturile vegetale din soia, dar in ultima vreme gama de lapte vegetal s-a diversificat foarte mult. Sunt la fel de apreciate si cele de orez, orez cu calciu, cu migdale, cu cocos, cu quinoa, cu cacao. Nuca de cocos a devenit ingredientul vedeta al multor sortimente de lapte vegetal, ca si migdalele, ce constituie o sursa importanta de vitamina A.
La ce putem intrebuinta bauturile vegetale (alternativa 100% vegetala la lapte)
Bauturile vegetale se pot consuma ca atare, la micul dejun impreuna cu cereale, se pot intregra in smoothie-uri, se pot pregati deliciase retete dulci sau sarate, coapte de cuptor.
Bauturile vegetale ISOLA BIO
BIO MANIA importa si distribuie in Romania cea mai mare gama de bauturi vegetale Isola Bio din cereale. De la binecunoscutele bauturi bio de soia, orez bio (natural, integral, cu calciu, cu vanilie, migdale, alune, nuca de cocos , turmeric&piper negru sau quinoa&cacao), pana la cele din mei, ovaz (natural sau cu calciu) orz, hrisca, kamut, spelta, migdale (indulcita cu sirop de agave sau neindulcita), din nuci caju si cocos.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine