Supă cremă de ciuperci - reteta de post, vegana
4 portii
usor
30 minute
INGREDIENTE
Pentru 4 portii:
- 1 telina potrivita ca marime,
- 1 radacina de patrunjel,
- 1cartof mic, curatat de coaja,
- 1 ceapa mica,
- 350gr ciupercu curatate,
- 1 cutie Crema vegetala de orez Isola Bio,
- sare, piper, patrunjel verde tocat
Se pun la fiert toate legume intr-o oala cu apa si sare.
Cand sunt aproape fierte legumele, se adauga ciupercile si se mai fierb 10 min. Se mixeaza totul, iar la sfarsit se adauga 1 cutie de Crema vegetala de orez Isola Bio, sare, piper. Pentru un plus de savoare decoreaza fiecare portie cu ciuperci taiate subtire si trase la tigaie pentru cateva minute.
Pofta buna!
Si pentru ca este o chestiune de gust, poti inlocui Crema vegetala de orez Isola Bio cu oricare din Cremele de gatit vegetale din oferta noastra.