Stii ca poti prepara rapid o cina vegana? Cu putine ingrediente, ii poti surprinde pe cei dragi cu o portie de spaghete care sa nu-ti rapeasca mult timp.
5 portii
Usor
20 minute
Ingrediente:
(se recomandă utilizarea ingredientelor ecologice)
- 400 gr Spaghete din grau dur Iris
- 100 gr de mazăre organică
- 1 ceapă ecologică medie (tăiată fin)
- 4 morcovi ecologici,
- 1 tulpină de țelină ecologica
- 2 dovlecei ecologici
- 1 mana de pătrunjel ecologic tocat
- un pic de Sare roz de Himalaya fina (dupa gust)
- 6 linguri de Ulei bio de masline extravirgin extras la rece 750ml (vegan)
Mod de preparare:
Încălziți uleiul într-o tigaie și puneți ceapa tăiată anterior. Curățați și adăugați morcovii, țelina, dovleceii felii și mazărea, coaceti legumele acoperite la foc mediu, timp de câteva minute.
La sfârșit se adaugă sarea.
Spaghetele din grau Iris bio trebuie fierte în apă clocotită, 4 litri apa la 400 g. de paste.
Adăugați sare grosieră la jumătatea timpului de gătit, păstrați deoparte puțină apă in care au fiert pastele, pentru a trece subtia sosul la nevoie.
Scurgeți spaghetele fierte ‘’al dente’’ și tadaugati-le în tigaia cu legumele.
Presarati patrunjelul tocat.
La sfârșitul gătitului, adăugați 3 linguri de gomasio* după gust.
* Gomasio este un condiment obținut din semințe de susan și sare. Mod de preparare: într-o tigaie antiaderentă se adaugă 3 linguri de semințe de susan și se adaugă o jumătate de linguriță de sare.
Spaghetele din grau dur Iris Bio sunt produse din faina obtinuta dintr-un amestec de boabe alese cu grijă la fiecare nouă recoltă pentru a garanta un produs cu o valoare nutritivă ridicată și o rezistență optimă la gătit. Grâul dur utilizat pentru producerea spaghetelor din grau este cultivat direct în lanțul de aprovizionare Iris format din fermieri și țărani italieni.
Pofta Buna!