Va invitam sa incercati laptele vegetal bio din cereale in retete delicioase, de post.
O reteta simpla, rapida, dar mai ales sanatoasa. Un dulce ideal pentru perioada postului:
Muffins cu migdale si ciocolata neagra
Ingrediente:
-250g faina integrala din grau
-170g zahar brun
-200ml lapte vegetal bio din orez cu migdale
-1/2 lingurita sare de mare
-160g ciocolata neagra bio
-1/4 cana migdale bio
-1 pliculet praf de copt
-60ml apa fierbinte
-80ml ulei bio de floarea- soarelui
Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 grade celsius. Amestecati sarea, faina si praful de copt intr-un bol. Intr-un alt bol, amestecati constant zaharul cu uleiul, adaugati apa fierbinte, laptele vegetal bio din orez si migdale, migdalele si ciocolata neagra. Adaugati ingredientele lichide peste cele solide si omogenizati usor.
Umpleti 3/4 din formele de muffins si coaceti pentru 20- 25 minute.
Pofta buna!