INGHETATA VEGAN STRACCIATELLA CU NUCA DE COCOS
Un preparat foarte simplu, fără a folosi aparatul de înghețată
Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 3 cutii Lapte de cocos bio pentru creme (95% continut de cocos), Fior di Loto 400ml
- 100g Ciocolata neagra bio indulcita cu zahar de cocos, fara gluten, 70% cacao, Fior di Loto 50g
- 1/2 lingurita Agave bio cristale, Fior di Loto 250g
- Esenta de vanilie fără gluten 2 fiole, 2 x 2ml. S.Martino
- Picaturi bio de ciocolata amaruie fara gluten 125g bioSUN
Dificultate: usor
Timp de pregatire: 6 ore
Mod de preparare: Păstrați conservele de lapte de cocos cel puțin 24 de ore în frigider, astfel încât partea solida să se separe de cea lichidă. Într-un castron mare și cu ajutorul unei linguri se toarnă partea solidă a laptelui de cocos.
Adăugați pulberea de agave după gust pentru îndulcire și esenta de vanilie. În afară de aceasta, tăiați grosolan ciocolata neagră și adăugați-o la amestec.
Tapetați un recipient cu hârtie de copt și turnați înghețata. Puneti la congelator cel puțin 5-6 ore. Ornati cu Picaturi de ciocolata amaruie fara gluten.