Iți prezentăm o rețetă #BioDelicioasă pe care o poți savura chiar și în post.
Prajitura de post cu gem
12 portii
dificultate redusa
60 minute
Ingrediente
Pentru aproximativ 12 portii:
- 300 gr. faina bio de grau
- 150 gr. zahar de cocos bio
- 150 ml ulei de cocos bio
- 300 apa de cocos bio/ bautura de orez cu cocos Isola Bio
- 4 linguri de gem - dupa preferinta, de afine, de coacaze rosii
- 100 gr. nuci maruntite
- 3 linguri de cacao pudra bio
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita esenta de vanilie
Modul de preparare e foarte simplu: amestecă ingredientele uscate și apoi încorporează treptat ingredientele lichide. Se coace în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, pentru aproximativ 40 de minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a se vedea daca este patrunsa.
Poftă bună!