Noua gama de paste bio fara gluten „La Dorata” brand Zer% Glutine
Cea mai noua și inovatoare gama de paste organice fără gluten din agricultura italiană, Zer% Glutine este „La Dorata”, bazată pe un amestec echilibrat de cereale.
Fior di Loto, un brand care este protagonistul pieței organice din Italia timp de cincizeci de ani, lansează La Dorata, noua gamă de paste organice fără gluten din linia Zer% Glutine, gama istorică de produse organice fără gluten, care după 14 ani, se reînnoiește cu o nouă imagine mai clară, minimală și esențială.
O pastă organică fără gluten care să semene cât mai mult cu cea tradițională din grâu dur. Așa s-a născut La Dorata: o pastă fără gluten capabilă să înșele palatul în timpul unei degustări pe nevazute.
Cea mai mare provocare a fost găsirea echilibrului potrivit pentru a crea un amestec bine echilibrat de cereale și pseudocereale, conceput pentru a obține performanțe organoleptice ridicate. Ingredientele sunt atent selectionate: faina de orez (alba si integrala) si porumb (galben si alb), toate de origine italiana, amidon de cartofi si faina de quinoa boliviana. Fata de pastele altor marci bazate pe un mix de faina de pe piata produselor conventionale fara gluten, Dorata nu contine stabilizatori mono și digliceride ale acizilor grași.
Este o reteta inovatoare si exclusiva, din care va invitam sa gustati rezultatul. Aspectul este practic identic cu cel al pastelor cu gris: culoarea, care dă numele gamei, este aurie, ușor tinzând spre chihlimbar, suprafața este aspră la atingere și omogenă. Mirosul este armonios, rotund și curat. Odată fierte al dente, pasta își păstrează forma, culoarea și aroma. Are o consistență bună și nervoasă, absolut deloc gumosă și masticabilitate excelentă. Rezistența la gătit, de fapt, este comparabilă cu cele mai bune paste din grâu dur.
La Dorata este disponibilă în diferite formate și realizată dintr-un amestec bine echilibrat de cereale și pseudocereale, menit să obțină performanțe organoleptice ridicate și un gust, textură și culoare aurie, care dă numele gamei, aproape imposibil de distins chiar si de cele mai bune paste din grâu.
Noua linie La Dorata Zer% Glutine, care include cele mai tradiționale 4 forme de paste, este organică și este preparata cu făină de quinoa boliviană și un amestec de cereale și pseudocereale, inclusiv porumb galben, porumb alb, orez decorticat și orez alb de origine italiană și o mică parte din amidon de cartofi.
Toate materiile prime, strict organice, sunt atent selectionate si, pentru mai multa siguranta pentru consumatorul celiac, se fac analize periodice pentru a asigura absenta alergenului chiar si in produsul finit.
La Dorata este cea mai „avansată” din sectorul pastelor fără gluten dintre tipurile disponibile pe piața ecologică datorită rezistenței sale excelente la gătit, culorii aurii, mestecabilității absolut negumioase și aromei delicate a cerealelor. Astfel, odata scurse al dente, pastele isi pot mentine forma, culoarea si aroma. Mai mult, procesul de extragere cu bronz o face aspră și poroasă, pentru a reține mai bine orice condiment și astfel să satisfacă nu doar palatul consumatorului celiac, ci și pe cel al tuturor celor care au decis să reducă cantitatea de gluten din alimentația lor.
Noua linie La Dorata Zer% Glutine, care include cele mai tradiționale 4 forme de paste, cum ar fi spaghetti, penne, fusilli și rigatoni, toate în format de 400 g.
La Dorata - Spaghete bio cu cereale si quinoa fara gluten, Zer% Glutine
Spaghetele fără gluten bio „La Dorata”, obtinute cu făină de quinoa și un amestec de cereale incluzând porumb galben, porumb alb, orez decorticat, orez alb și o mică parte de amidon din cartofi, sunt organice și garantează o rezistență excelentă la gătit. În plus, procesul de extragere prin filiera de bronz le face aspre și poroase pentru a absoarbe cel mai bine orice condiment.
La Dorata - Penne bio cu cereale și quinoa fara gluten, Zer% Glutine
Penne bio fără gluten din linia „La Dorata”, obtinute cu făină de quinoa și un amestec de cereale care include porumb galben, porumb alb, orez decorticat, orez alb și o mică parte de amidon din cartofi, sunt organice și garantează o etanșare excelentă în gătit. În plus, procesul de extragere prin filiera de bronz le face aspre și poroase pentru a absoarbe cel mai bine orice condiment.
La Dorata - Fusilli bio cu cereale si quinoa fara gluten, Zer% Glutine
Fusilli bio fără gluten „La Dorata”, fabricate cu făină de quinoa și un amestec de cereale incluzând porumb galben, porumb alb, orez decorticat, orez alb și o mică parte de amidon din cartofi, sunt organice și garantează o rezistență excelentă la gătit. În plus, procesul de extragere prin filiera de bronz le face aspre și poroase pentru a absoarbe cel mai bine orice condiment.
La Dorata - Rigatoni bio de cereale si quinoa fara gluten, Zer% Glutine
Rigatoni bio fără gluten „La Dorata”, preparate cu făină de quinoa și un amestec de cereale incluzând porumb galben, porumb alb, orez decorticat, orez alb și o mică parte de amidon din cartofi, sunt organice și garantează o rezistență excelentă la gătit. În plus, procesul de extragere prin filiera de bronz le face aspre și poroase pentru a absoarbe cel mai bine orice condiment.