Gama de lapte vegetal Isola Bio s-a marit cu un nou produs, laptele de migdale bio, fara zahar adaugat.
Cu o aroma deosebita si o consistenta cremoasa, laptele de migdale este bogat in proteine. In multe retete italiene laptele de migdale este folosit ca indulcitor si este nelipsit din retetele Granita di mandorle.
Este obtinut fie din migdale, amestecat cu apa. Are o textura usoara si o tenta de gust dulceag. In comparatie cu laptele de origine animala, laptele de migdale, nu contine lactoza, contine un sfert din calorii si mai putin de jumatate din grasimi. Cu putine proteine si carbohidrati, laptele de migdale a devenit in timp, preferatul consumatorilot de lapte vegetal.
Rece, de la frigider se recomanda a fi consumata cea mai noua bautura Isola Bio, Bautura bio de migdale neindulcita 1l (fara gluten, fara lactoza, fara zahar).
Bautura bio de migdale neindulcita are un gust minunat, pe care cu siguranta il vei iubi. Este un produs fara gluten, neindulcit, fara lactoza, cu continut scazut de sare, potrivit pentru vegani si vegetarieni. Despre importanta consumului de migdale s-a scris mult. Migdalele constituie un superaliment prin nutrientii pe care-i contin: vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine şi fibre.
Studiile de specialitate arată că doar 20-25 bucati de migdale (aproximativ 40 de grame) consumate zilnic acoperă 12% din necesarul de proteine al organismului şi 35 % din necesarul de vitamina E. Sunt o sursa importanta de energie si grasimi „bune”. Migdalele contin grasimi mono-nesaturate ca acidul oleic, care ajuta la scaderea colesterolului „rau” (LDL) si la cresterea colesterolului „bun” (HDL).
Toata gama de bauturi vegetale Isola Bio o gasiti in oferta noastra.