Ceaiul este cea mai consumata bautura de pe glob, dupa apa. Ce rasfat mai mare in anotimpul rece decat o ceasca de ceai aromat? Biomania.ro va invita, la o ceasca de ceai bio, atat pe cei mari (ceai bio roiboos cu portocale, ceai verde bio cu iasomie, ceai relaxant bio, ceai bio fructe catina, ceai bio macese si hibiscus), cat si pe cei mici (ceai musetel bio, ceai bio nasuc infundat). Si pentru ca rasfatul sa fie desavarsit, va oferim si cateva reguli pentru prepararea ceaiului. Pentru inceput, este foarte important sa respectam cantitatile de apa si plante recomandate. Un ceai corect preparat ne va rasplati cu o savoare inconfundabila. Exista mai multe procedee de obtinere a ceaiului: infuzia (oparirea plantei cu apa) si decoctul (planta se amesteca cu apa rece si apoi se fierbe). Infuzia este cea mai utilizata metoda, timpul de infuzare precum si temperatura apei fiind specifice pentru diferitele tipuri de plante. Ceaiul verde se infuzeaza cu apa la 75- 80 grade pentru 5 minute; pentru ceaiurile care contin bucatele de fructe sau radacini, se foloseste apa la temperatura de fiebere (100 grade) pentru o perioada de 10 minute; la ceaiurile din plante medicinale, se foloseste apa la 100 grade pentru 5-10 minute. Si nu uitati sa beneficiati de oferta noastra din luna noiembrie: pentru toate comenzile ce depasesc valoarea de 200 RON, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT atat in Bucuresti cat si in orasele din toata tara, aflate in reteaua nationala a firmei de curierat. In cazul expeditiilor din afara retelei Urgent Curier, se adauga 1 RON pentru fiecare km suplimentar efectuat.
Comentarii