Amasake bio din orez - un indulcitor sanatos

Amasake bio din orez - un indulcitor sanatos

04.09.2012 11:30

Amasake este o specialitate japoneza care se obtine din orez fermentat cu o ciuperca numita Koji. Este un excelent indulcitor pentru preparatele care au ca ingredient principal orezul sau faina de orez.

Amasake din orez are o consistenta cremoasa, contine fibre, enzime si vitamina B. Datorita procesului de fermentare prin care se obtine, este foarte bun pentru digestie. Compozitia permite sa fie consumat de femeile insarcinate si de copii, ca inlocuitor al zaharului in preparatele dulci.

Saptamana aceasta, pe biomania.ro, puteti achizitiona Amasake bio din orez, la un PRET SPECIAL, cu 10% reducere!

1 

Reteta Creme Brulle cu Amasake din orez

Ingrediente:

- 2 cups amasake din orez

- 3 linguri amidon kuzu

- 3 linguri de apa

- 4 linguri zahar brun

Mod de preparare: Puneti amasake intr-un vas pe aragaz, la foc mic. Amestecati amidonul kuzu cu apa pana se dizolva, adaugati peste amasake si amestecati pe foc timp de 1-2 minute.

Turnati amestecul in vase mici ramekins si asteptati sa se raceasca la temperatura camerei sau la frigider. Adaugati zahar brun deasupra si caramelizati.

Apoi savurati un desert bio, delicios si super sanatos.

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania
Comentarii



* Câmpuri Obligatorii

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii