Cereale bio expandate pentru micul tau dejun sanatos

Cereale bio expandate pentru micul tau dejun sanatos

27.09.2021 17:39

Acum este larg recunoscut faptul că micul dejun joacă un rol foarte important în alimentația și starea de bine zilnică.

Organismul nostru (corp și minte) are nevoie de energia potrivită pentru a face față cel mai bine tuturor activităților care ne angajează în timpul zilei.

Micul dejun poate fi considerat o masă importanta, care trebuie adaptată nevoilor energetice ale fiecăruia, completă din punct de vedere al nutrienților, sățioasă, dar echilibrată și ușoară și - de ce nu? - și gustos.
Cerealele sunt o sursă excelentă de substanțe nutritive, motiv pentru care sunt protagonistii micului dejun de ceva timp.

Există multe produse pe bază de cereale pentru a fi consumate dimineata la micul dejun.

Printre cele mai apropiate de sămânța originală, în ceea ce privește compoziția și proprietățile, se numără cereala expandata.

Expandarea este un proces care face ca cerealele să fie gata de consum, fără a le transforma prea mult în comparație cu materia primă, lăsându-le foarte asemănătoare cu boabele naturale.

De la grâu la mei, de la orez la hrișcă, există multe cereale disponibile în versiunea expandata: pot fi adăugate la fructele uscate, proaspete, la muesli și sunt excelente pentru a însoți laptele, iaurtul și băuturile vegetale.

Meiul expandat bio Baule Volante este obținut din boabe de mei decojite. Decojirea este esențială pentru a face această cereală comestibilă.

Cerealele crocante de orez integral bio nu conțin zahăr adăugat.

Cerealele expandate pot fi un ingredient foarte original și gustos pentru a pregăti produse de patiserie ușoare și gustoase.

Cerealele expandate sunt ideale pentru micul dejun, cu lapte, iaurt sau băuturi vegetale și pot fi, de asemenea, folosite ca ingrediente pentru a imbogati produsele de patiserie dulci și sărate.

Cereale expandate bio fără gluten Baule Volante

Amarant, quinoa și hrișcă: acestea sunt cele trei noi cereale expandate marca Baule Volante.

Amarantul (Amaranthus caudatus), aparținând familiei Amarantaceae, are o istorie de o mie de ani. Abandonată mult timp, datorită capacității plantei de a rezista chiar și climatelor aride și mai ales, datorita proprietăților sale nutriționale excepționale, amarantul a cunoscut o adevărată redescoperire în ultimii ani. Considerată o plantă sacră de către incași, cultivată deja în urmă cu 5000 de ani în munții Anzi, quinoa (Chenopodium quinoa) este cunoscută pentru caracteristicile sale. Marea adaptabilitate a plantei la climatele andine, rolul acesteia de a contribui la menținerea biodiversității și bogăția proprietăților nutriționale conținute în semințe, fac din quinoa un aliment prețios.

Hrișca (Fagopyrum esclulentum) are, de asemenea, origini foarte vechi. Este sămânța cu forma piramidală caracteristică a unei plante care tolerează bine climatul dur și, în ciuda numelui, nu aparține cerealelor, ci familiei Polygonaceae.

Hrișca expandata se obține din boabe decojite.

Toate cele trei produse nu conțin gluten în mod natural și sunt ambalate într-o linie de producție dedicată și controlată, pentru a exclude chiar și contaminarea accidentală și pentru a oferi astfel siguranță celor care trebuie să urmeze o dietă 100% fără gluten.

Distribuie:
Postat in Noutati De:
Nicoleta de la Biomania
Comentarii



* Câmpuri Obligatorii

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii