Mai Multe Vizualizări
Bautura vegetala BIO de migdale pentru cafea - Barista. Produs pentru iubitorii de cafea, caffe-latte, cu multa spuma. Bautura vegetala de migdale bio, fara organisme modificate genetic, fara lactoza in mod natural, cu un continut scazut de grasimi saturate.
Produs fara gluten.
Băutura de migdale poate fi consumata rece sau călduță, la micul dejun, in prepararea de smothie-uri de fructe, budinci, deserturi, cartofi piure și tot felul de sosuri.
Bautura vegetala pe bază de migdale Barista Isola Bio este special conceput pentru cafea si asigură o spumare de calitate.
Cu laptele de migdale Barista Isola Bio se obtine o crema densa si compacta, ideala pentru latte art, cappucino, caffe latte, iced coffee, smoothie-uri.
Agitati bine inainte de utilizare. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile.
Ambalajul produsuluI, respectiv cartonul, provine din prelucrarea lemnului, in mod responsabil, controlat si monitorizat FSC.
Dopul este obtinut din trestia de zahar, economisind astfel 23% din cantitatea de plastic necesara, iar ambalajul este in proportie de 88% obtinut din surse regenerabile.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | Poate contine urme de alte nuci. |
Gramaj: | 1000ml |
Ingrediente | apa, *migdale (2.8%), *zahar de trestie brun, *amidon de orez, *proteine de mazare, sare de mare. *ingrediente de agricultura ecologica |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valori energetice: 138kj / 33 kcal; Grasimi: 1,7g (grasimi saturate: 0,2g); Carbohidrati: 3.6g (din care zaharuri: 2.1g); Fibre: 0,3g, Proteine: 0,7g; Sare: 0,05g. |
Caracteristici |
|
Certificari |
Agricultura UE/non UE Certificat ecologic IT BIO 007, operator controlat N. S04S |
Modalitate de utilizare | Agitati bine inainte de a utilizare. |
Pastrare si conservare | A se pastra in loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile. |
Producator | Abafoods |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă