Mai Multe Vizualizări
Kuzu este o planta japoneza, din a carei radacina se obtine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere. Inainte de a se adauga in preparate, amidonul bio de kuzu se amesteca cu apa rece. Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi. Gelatina vegetala.
Kuzu organic, obținut din amidonul prezent în rădăcina Pueraria Lobata este prelucrat manual. A fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale terapeutice. Nu are aspectul unei pulberi uniforme, dar cu bulgări mai mult sau mai puțin mari, se dizolvă ușor în apă și se îngroașă la încălzirea in apă sau în alte preparate.
Kuzu este un agent de îngroșare natural pentru alimente. Se folosește pentru a face jeleuri, băuturi, dar și ca un calmant al setei.
Este alcalinizant, detoxifiant și are proprietăți calmante; de asemenea, ajută la digestia și ameliorează stresul. Un adevărat concentrat natural de beneficii, ușor de consumat! Este un gastroprotector, favorizează digestia, este energizant, calmant, antiinflamator, combate răcelile și ajută la scăderea febrei.
Combinat cu umeboshi, ameliorează simptomele ulcerelor de stomac, diverticulitei și sindromului intestinului iritabil. Kuzu-ul organic este, de asemenea, bogat în antioxidanți.
Mod de preparare: la 1/2 litri apa dizolvati 1 lingurita de Kuzu. Zdrobiți Kuzu-ul organic și dizolvați-l în apă rece, adăugați-l la celelalte ingrediente, amestecând constant până devine semitransparent și se îngroașă, apoi fierbeți la foc mic timp de 1-2 minute. Dacă doriți, puteți adăuga: prune umeboshi (detoxifiante), ghimbir (pentru a ajuta la digestie, pentru a calma greața, a încălzi corpul), suc de mere (relaxant). Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi.
Avertismente: Consultați medicul înainte de a lua Kuzu organic în timpul sarcinii, dacă aveți probleme cu tiroida sau diabet.
Produs in | Japonia |
---|---|
Alergeni | Poate contine gluten, soia, seminte de susan si fructe in coaja. |
Gramaj: | 70 g |
Ingrediente | *Radacina kuzu (Pueraria Lobata). *ingrediente din agricultura biologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 1428kj/336kcal Grasimi: 0g (din care acizi grasi saturati: 0g); Carbohidrati: 84g (din care zaharuri: 0g); Proteine: 0g; Sare: 0,05g. |
Caracteristici | Gelatina vegetala. |
Certificari |
Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, Operator controlat nr 101636 |
Modalitate de utilizare | Dizolvati amidonul Kuzu in apa rece inainte de gatire. Adaugati celelalte ingrediente si amestecati cu putere, pana cand Kuzu devine semitransparent si se ingroasa, apoi fierbeti la foc mic timp de 1-2 minute. |
Pastrare si conservare | La loc uscat si racoros |
Producator | BV&FdL S.r.L. |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă