Mai Multe Vizualizări
Algele Kombu sunt considerate ca fiind cele mai nutritive plante de pe Pamant.
Sunt bogate în minerale precum calciu, magneziu, si fier.
Algele Kombu sunt, de asemenea, renumite pentru conţinutul lor bogat de iod, care este un element important in pastrarea funcţionarii corecte a tiroidei.
Se recomanda consumul a 1g de alga cruda de persoana, echivalentul a 3cm de alga, o data pe saptamana.
Mod de preparare: Algele se spala bine si se lasa la hidratat timp de 20 minute in apa cu putina sare. Se schimba apa, si se continua hidratarea pentru inca 20 minute. Algele se considera a fi hidratate atunci cand greutatea lor este de 7 ori mai mare decat in stare uscata. Se gatesc timp de 35-40 minute. Se poate consuma cu legume, verdeturi, tofu sau seitan.
Produs in | Italia |
---|---|
Alergeni | poate contine urme de soia, peste, cereale cu gluten, fragmente de moluste si crustacee. |
Gramaj: | 50 g |
Ingrediente | *Alge marine Kombu (Laminaria ochroleuca). *ingrediente din agricultura ecologica. |
Declaratie nutritionala | 100g de produs contin in medie: Valori energetice: 760kj / 184kcal Grasimi: 2,1g (din care acizi grasi saturati: 0,6g) Carbohidrati: 16g (din care zaharuri: <0,5g) Fibre: 35g; Proteine: 7,1g; Sare: 5,9g. |
Caracteristici | Bogate in iod, calciu, magneziu si fier. |
Certificari |
Agricultura UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 7922 |
Modalitate de utilizare | Algele se spala bine si se lasa la hidratat timp de 20 minute in apa cu putina sare. Se schimba apa, si se continua hidratarea pentru inca 20 minute. Algele se considera a fi hidratate atunci cand greutatea lor este de 7 ori mai mare decat in stare usca |
Pastrare si conservare | A se pastra la loc uscat si racoros |
Producator | La Finestra sul Cielo |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă